Diensten

Ambachtelijk timmerwerk

Deege Timmerwerken is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het restaureren  van jaren '30 woningen.  Ik vind het geweldig om deze woningen te herstellen naar oude glorie.  Binnendeuren, buitendeuren, architraven en sierlijsten, roederamen, authentieke  schuiframen, kamer en suite deuren en wanden, luiken, louvredeuren, shutters,  tuinhekken, prieeltjes, de mogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid.

Lees verder

Deuren, ramen en kozijnen

In mijn eigen werkplaats maak ik iedere soort raam, deur of kozijn.  Heeft u bijvoorbeeld ergens een authentieke voordeur gezien die prachtig  bij uw huidige woning past, maar kunt u deze deur nergens vinden?  Ik maak het voor u. 

Lees verder

Renovatie

Het ambachtelijk renoveren van kozijnen, deuren, ramen en schuiframen, is een  specialisme van Deege Timmerwerken.  Ik inspecteer vrijblijvend het houtwerk van uw woning en bespreek het resultaat  uitgebreid met u.  Door houtrot aangetaste kozijndelen kan ik plaatselijk vervangen, dit voorkomt  verdere houtrot en dus onnodige extra onkosten.

Lees verder

Meubels op maat

Ik kan alle soorten meubels voor u op maat maken,  zowel in klassieke, landelijke of moderne stijl.  Slaapkamermeubels, inbouwkasten, dressoirs, vitrinekasten, tv meubels, bedstedes,  inbouwkasten, humidors, wandmeubels, teveel om op te noemen, u zegt het maar!  Deege timmerwerken ontwerpt, maakt en plaatst het met de grootste precisie.

Lees verder

Verbouw/Aanbouw

Ook voor uw verbouwing of aanbouw bent u bij mij aan het juiste adres.  Een totale verbouwing van uw woning, een verbouwing van uw zolder, slaapkamer,  woonkamer of ander vertrek, het plaatsen van een dakkapel, aanbouw, tuinhuis of  schuur, behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Lees verder

Keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, of wilt u uw bestaande keuken  een nieuwe uitstraling geven door middel van een vakkundige keukenrenovatie? Neem dan vrijblijvend contact op met mij, zodat we samen een ontwerp kunnen  maken, volledig naar uw smaak en passend bij uw woning. 

Lees verder