Meubels op maat

 

Meubelmaker; meubels op maat laten maken

Steeds meer mensen zijn op zoek naar authentieke meubels voor hun interieur, iets wat afwijkt van de massaproductie die op woonboulevards wordt aangeboden. Ook u kunt ervoor kiezen om uw meubels door een ambachtelijke timmerman op maat te laten maken. Meubelmaker Deege Timmerwerken heeft jarenlange ervaring als timmerman en neemt uw wensen graag met u door.

Van eerste ontwerp tot gedetailleerde meubels op maat

Laat u uw meubels op maat maken, dan heeft u alles in de hand. Van de keuze voor het juiste hout tot de kleinste afwerkingsdetails. Hierbij geef ik niet alleen invulling aan uw wensen, maar kan ik u ook adviseren over een meubel dat past bij uw interieur. Bij u thuis of op kantoor. Ik kom bij u langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen doornemen. Hierna maak ik het eerste ontwerp, wat ik aan u voorleg om te kijken of het aan uw wensen voldoet. Vervolgens werk ik de details zoals materiaalkeuze en afwerking met u uit. Dit leidt tot een gedetailleerd ontwerp voor uw meubels op maat.

Voorbeelden van op maat gemaakte meubels:

Materialen waaruit ik meubels vervaardig

Voor uw meubel op maat kan ik praktisch iedere houtsoort gebruiken. Uiteraard let ik als bewuste meubelmaker op het duurzame FSC-keurmerk bij het selecteren van mijn materialen. Naast maatwerk meubels uit massief hout, gebruik ik ook vaak materialen zoals metaal en marmer in de afwerking of maak meubels die aan een kleiner budget voldoen met gefineerd plaatmateriaal. U bepaalt zelf aan de hand van uw wensen en budget welke materialen en afwerking er worden gebruikt bij het vervaardigen van de op maat gemaakte meubels.

Meubelmakerij Deege Timmerwerken

Losstaande meubels op maat worden in mijn professionele werkplaats en spuiterij vervaardigd. Ook ingebouwde meubels bereid ik hier voor. Naast meubels maak ik dan ook keukens op maat, schuren, veranda’s en realiseer ook uw kleine verbouwingen. Kom vooral een kijkje nemen in mijn werkplaats, of neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met mij op via de website. Daarnaast ben ik bereikbaar op telefoonnummer +31 6 5113 6271. Ik maak graag een meubel op maat dat perfect op uw interieur aansluit.