timmerwerken

Ervaren timmerman met een passie voor ambachtswerk

Wanneer u op zoek bent naar een timmerbedrijf voor het vervaardigen van authentieke meubels, het renoveren of restaureren van ambachtelijke panden, of het realiseren van een aanbouw of verbouw, helpt Deege Timmerwerken, een ervaren timmerman, u graag verder. Met een professionele werkplaats en spuiterij lever ik vakwerk waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Ambachtelijk timmerwerk op maat voor uw interieur

Met hout als prachtige, natuurlijke basis maak ik authentieke meubels die zorgen voor een sfeervol interieur. Ook voor meubel renovatie van erfstukken of andere favorieten uit uw inrichting kunt u bij mij terecht. Bij mij koopt u meubels die met aandacht in mijn professionele werkplaats en spuiterij zijn geproduceerd, in plaats van een fabrieksproduct dat in grote oplages wordt verkocht. Naast meubels lever ik ambachtelijk timmerwerk in de vorm van betimmering, deuren, kozijnen en lijstwerk.

Voorbeelden van ambachtelijk timmerwerk

Als ambachtelijk timmerman ben ik naast het maken van meubels inzetbaar voor vele doeleinden. Een aantal dingen die ik graag met natuurlijk hout voor u realiseer zijn:

  • Keukens op maat maken
  • (Tuin)meubels op maat, zoals kasten, tafels en stoelen
  • Sierlijsten, trappen en andere verrijkingen van uw interieur
  • (Schuif)deuren, kozijnen, ramen en luiken renoveren en vervaardigen
  • Houten vloeren leggen of restaureren
  • Schuur, terras, of buitenverblijf realiseren
  • Renovaties van onder andere jaren ’30 woningen

Laat uw timmer werkzaamheden verwezenlijken door Deege Timmerwerken

Laat uw ideeën en wensen op het gebied van timmerwerken verwezenlijken door Deege Timmerwerken in Tiendeveen, regio Hoogeveen. Vakkundig en met aandacht voor ieder detail. Neem voor meer informatie en om uw persoonlijke wensen te bespreken contact op via het contactformulier, of bel me op telefoonnummer +31 6 5113 6271. Zo worden uw wensen van meubelstuk tot interieur op een originele manier verwezenlijkt, passend bij uw woning en naar uw eigen smaak.

Projecten Deege Timmerwerken